2008. október 7., kedd

Sziasztok!

Sajnos nincs időm mostanában foglalkozni a blogunkkal :-( így elnézését a rendszeres olvasóimtól.

Remélem majd lesz egyszer több szabadidőm, de Blancika napközben már egyáltalán nem alszik sokat, sőt!

Fél és 1 órákat alukál ami azért is rossz, mert igazából semmibe sem tudok nagyon belekezdeni. Így a lakás fut, fut,fut, fut, fut .............................

Nem győzőm utolérni :-)))

Már 3. hónaposak vagyunk, kész hölgyemények :-) Most új dolgokat nem tanultunk, inkább csak tökélyre fejlesztettük a mosolygási képességünket, sőt ha gyúrmázzuk őt az ágyikóban, puszilgatjuk a pocakját akkor már hangosan nevet, még nem kacag ... de ami késik nem múlik!

Már elég ügyesen fogja a tárgyakat, ha a kezébe adok egy játékot akkor magához húzza, általában a szájához emeli és beleharap. Még nem nyammog rajta, mert még a foga ezt nem kívája ... de szerintem nem sokára ez is befog következni, mert a nyála folyik mint egy vízesés. A doktor néni szerint is a foga miatt.

Az utóbbi időben megtörtént az első takonyosságunk is ... szörcsögtünk és nagyon tele volt az orrunk trutyival ... de sokat porszívóztuk így ez a probléma már nem áll fenn. Igaz van, hogy még hallom, szörcsög főleg ébredéskor de kiszívni már semmit sem tudunk. Nem jön ki semmi sem. Ez egy kicsit zavar, remélem nem rakódik le semmi neki, ami majd későbbiekben gondot okoz.

Iszogatjuk vizecskébe cseppentve a Sinupret gyógynövényes cseppeket + C-vitamin, mert ez felülről oldja fel a váladékot, ha még van benne. De eddig nem történt változás. Egyébként nem lázas, nincs rosszul, sőt nagyon jó kedvű baba, egyfolytában játszik. Imádom.

Már nagyon rúgkapál, ha beletesszük a pihenőszékbe akkor pár perc múlva már keresztbe van benne mert addig rúgdos, csúszkál hogy elindul a székben :-)

Ezért lesz már jó a járóka, mert szerintem hetek kérdése és megfog fordulni, annyira aktív egy lány. Bár lehet, hogy ezt csak én várom nagyon????? Nemtom :-))))

Például ami nagyon édes nála, hogy egyfolytában dumál, ha beszélek hozzá, rögtön visszabeszél ... nagyon kommunikál persze ha nem halálosan fáradt. Imád ülni, ha pedig felállítjuk és "szilárd talajt" érez a lábaalatt kinyomja magát. Annyira erős!

Már lehet vele bohóckodni az ágyikóban, jókat dögönyözöm, és tetszik neki. Amit nagyon szeret, ha olvasok neki mesekönyvből de úgy kell olvasnom, hogy aképeket tudja nézegetni :-))

Csütörtökön lesz a 3 hónapos oltásunk, remélem azt is könnyen átvészeljük mint a 2 hónapost.

Ja és még mindig szopizunk, bár volt egy kis apadásom, de Blanka kaki mennyiségén látszik, hogy van elegendő ennivalója. (nyakig "olyan" volt tegnap és már megint moshattam, áztathattam a ruhákat :-))

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése