2009. december 13., vasárnap

Isten éltessen Nagypapa!

Szombaton a budai nagypapa születésnapját ünnepeltük egy igazán családias, jó hangulatú étteremben a Hármashatárhegyen. Keresztpapi volt olyan drága és meghívta a családot egy finom ebédre. Nagyon jól éreztük magunkat, Blanka pedig életében először ügyesen, okosan végig ülte etetőszékben (egy nyikk' nélkül!!!) az éttermi étkezést.
A rendelés leadása elég viccesre sikeredett, mert mondtam a pincérnek, hogy mit hozzon Blankának és a lelkére kötöttem, hogy ez legyen az első fogás amit az asztalunkhoz hoznak... értelemszerűen ne várják meg vele az előételt, levest satöbbit.
Erre elrohant és hozott Blankának egy kis rágcsit (kenyeret) amit ő egy jó nagy HAMM-al jutalmazott. Közben leadta Blanka rendelését is, szóval míg mindannyiunk étel és ital vágyát papírra vetette, már készen is volt Babó ebédje.
Kisgyermekes szülő révén nem is kell ecsetelnem, hogy rögtön szívembe zártam az éttermet, és kiérdemelte a BABABARÁT címet, mert bizony nálunk döntő fontosságú, ha a gyerek ennivalójára nem kell órákat várni.

Szóval szuper volt a hely, csodálatos a táj, nagyon jó levegőn voltunk (picit sétáltunk az ebéd és a desszert között), finomak voltak az ételek, de a legfontosabb, hogy újra együtt voltunk ... szerintem nagypapa is nagyon jól érezte magát, és megvolt elégedve a szülinapi ünneplésével, még egyszer Isten éltesse Őt!


6 megjegyzés:

  1. Boldog Születés Napot a Nagypapinak! Így ismeretlenül is :))Blanka egy ügyes csajszi,mert tudta, hogy ez egy Nap a Papa életében és jól kel viselkednie :)

    VálaszTörlés
  2. Szia Andi és Patrik!
    Köszönjük szépen :-)

    VálaszTörlés
  3. Sziasztok :)

    A nagypapának sok boldogságot kívánok (szintén ismeretlenül is...) :)

    Blanci tényleg nagyon jó gyerek, hogy így végigül egy ilyen eseményt :)

    VálaszTörlés
  4. Én is imádom a családi összejöveteleket, és amint beszéltük is, így karácsony tájékán még meghittebbek ezek az együttlétek. Jó ötlet volt Dávidtól. Nagypapit :-) pedig isten éltesse, remélem átadod. :-) Ha látom a napokban, akkor majd én is személyesen. :-)Blanci nagyon aranyos, nem is hittem volna, hogy több, mint 3 órát így végigül, de azért Blanka védelmében egy picit vitába szállnék :-) az anyukával,mert többször voltunk már együtt ebédelni, és akkor is mindig végigülte. Jó, oké, akkor még nem tudott járni, na de azért nyűgösködhetett volna, nem? Hiába, Blanka nekem még 50 évesen is demó gyerek lesz. :-))))
    Köszi a mai délelőttöt! Sokat segítettél, hogy ott lehettünk! Ja, és szuperek a képek, szépek vagytok mindannyian!

    VálaszTörlés
  5. Szia Clau!
    De aranyos vagy :-))Köszönöm a szép szavakat, mindig olyan jól esik a lelkemnek :-))) Ha Lili itt van bármikor lejöhettek, a gyerekek jól elvannak együtt :-))

    VálaszTörlés