2008. május 13., kedd


31. heti ultrahang

Már nagyon vártuk a soronkövetkező babamozit és hála az égnek nem is kellett csalódnunk, mert kislányunk minden pozitúrában megmutatta magát.

Elég ficere volt, így most is sokat kellett követni, mire jó képeket csinált a szonográfus.

Picit több a súlya mint a tankönyvi átlag és a magzatvízemet is többnek látta a nő ... amiért már megint elszomorodtam, mert ezek ismételten a terhességi cukorbetegség tünetei. De bíztatott, hogy nem olyan vészesek ezek az eltérések. Sőt a 1700 gramm súly még teljesen belefér a 31. hétbe. Ám én ettől nem lettem sokkal boldogabb, mert újabb ok a parázásra. Amit meg ugye, nem szeretnék :-)

Egyébként egy édes kis duci-juci, tényleg nagyon ki van kerekededve imádnivalóan vigyorgott és ásítozott ... olyan pózokban volt, hogy az apjával már majdnem megzabáltuk ... persze ha ott lett volna kéznél :-))

Úgy "fekszik" mint egy kismajom, a feje lent (hála az égnek) a lába meg egészen a feje tetején volt, a nagylábujja a homlokán :-))) cuki volt nagyon!

A kezeit a tarkója alá tette és úgy hawaii-ozott :-))) Hihetetlen, hogy egy kisbébi milyen pózokat tud felvenni odabent.

Na most már jöjjenek a fotók:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése