2008. július 25., péntek

Babaélet

Még nagyon nincs napirendünk, de már szépen és jól alszunk éjszaka. Igaz elaludni sajnos nem tudunk olyan ügyesen, mert a szopi után még 1 óra altatás következik amibe sokszor anya és apa is nagyon elfárad :-)

Ami nagyon jó hír, hogy már második éjszaka alszunk hajnali 4 - 5 óráig úgy, hogy az utolsó szopi ideje este 10-kor van.

Enni imádunk sőt túl mohók vagyunk, így sajnos sokat bukunk vissza, aminek anyucika azért annyira nem örül. Kb. 60-70 ml tejciket eszünk. De volt, hogy már 120-at is szopiztunk egyhúzamban, bár sajnos mint említettem annak a vége egy nagy hányás lett.

Most mindketten remélünk egy kis javulást, mivel ez az esős front most kezd elmenni, így a nyűgösségben, az elalvásban és az evésben is ránk férne.

Egyébként szépen gyarapszunk, ma este lesz egy meztelen méreckedés. Mivel pont 2 hete jöttünk haza a kórházból és akkor voltunk 3330 grammosak, jó lenne tudni, hogy meg van-e a hetente 250 grammos átlag. Azóta volt már meztelen méreckedés, múlt héten 3670 grammosak voltunk ez 10 nappal a kórházi méreckedés/hazaengedés után volt.

Tegnap voltunk második nagy sétánkon, 2 órát voltam kint a friss levegőn, levittük sétálni Kamilla kutyát is :-) Mindketten nagyon élveztük :-)

Vasárnap már 3 hetes leszek ... hihetetlen nem?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése