2008. augusztus 5., kedd




Napjaink ...

Túl sok izgalom hála az égnek nincs az életünkben, szépen gyarapodunk múlt héten voltunk a doktor néninél és a védőnőnél és már 1 teljes centimétert nőttünk :-)))
A héten majd megyünk koponya uh-ra és hasi uh-ra, remélem ott sem lesz túl nagy riadalom. Blanka egyébként nagyon aranyos, kedves baba.
A szopizással voltak gondjaink nem olyan régen, valószínűleg a frontok is közrejátszottak, a hasfájás is és még jó lenne tudni mi ... nem nagyon akart sem enni, sem aludni és baromi nyűgi volt. Már ott tartottunk, hogy mindketten teljesen a padlón voltunk Bálinttal, mert 3 órán keresztül sem sikerült elaltatni a gyereket.
Aztán valahogy elmúlt ez a nem akarok szopizni és nem akarok aludni pár nap, és azóta mintha kicserélték volna a drágámat.
Valószínűleg már ő is érezte rajtunk az idegességet, feszültséget és ezért ő sem tudott megnyugodni, úgyhogy most erre nagyon odafigyelek, hogy Blanka ne érezzem rajtam soha se feszültséget. Változtattam a szoptatási pozitúránkon is, és az altatást is megreformáltuk egy kicsit, ha nagyon sír persze fölvesszük, de minden nyöszörgésre már nem ugrunk, így sokszor még fél vagy 1 órát is tudunk pihenni.
A súlyunk már 4200 gramm meztelenül, de az is lehet, hogy már több :-))
Szinte mindennap hízunk egy kicsit így most elég nehéz követni, hogy pontosan mennyik is vagyunk.
Anyának és Apának Blanka baba a szerelme ... egyfolytában csókolgatjuk, ha alszik és ott van a közelünkben akkor is piszkálgatni szeretnénk. Főleg apa, akire már rá kellett szólni, hogy alvó babát nem ébresztgetünk és nem piszkálgatunk :-)) De, hát ilyenek az apucikák, ha nyugton van a baba akkor mindenáron dajkálgatni akarják :-)))
Már voltunk a hétvégén egy csomót sétálni, shoppigolni is elkísért bennünket, bár zárt térbe nem vittük, mert még ahhoz picikének érezzük őt :-) Majd 6 hét után szeretnénk őt csak a boltba vinni. Addig is fagyizni, étterembe már jártunk vele, de ott is a teraszon ültünk és szívuk a jó levegőt. Blanka meg közben jó nagyokat aludt.
Imád kocsikázni és persze apa mellett ül elől :-) nagyon nagy szerencsém van, mert olyan férjem van akinek ha van egy kis ideje foglalkozik a gyerekkel, fontos neki, hogy fürdetésre hazaérjen, vagy segít a dajkálásban, altatásban, ha éjjel szopiztatok akkor addig ő kiszellőzteti a babaszobát, hogy mire visszateszem aludni Blankát friss levegő legyen bent.
Sokszor reggel behozza nekem a gyereket, hogy ne kelljen kikelnem az ágyból, hétvégén pedig hármasban lustálkodunk a hálószobában.
Holnap leszünk 1 hónaposak, vasárnap pedig kereken 5 hetesek :-) Szinte rohan az idő :-)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése