2009. április 26., vasárnap

Kenyér, pisztráng, sültkrumpli

Péntek este a duna parton vacsiztunk Claudiáékkal - csurgó büfé - nagyon kellemes idő volt, a vízparton/ friss levegőn elfogyasztott ennivaló egyenesen jól esett.
Blancika, nagyon jó baba volt szépen elücsörgött a hordozójában és mindenből evett ... :-)

5 megjegyzés:

  1. Igen, ez a péntek esti duna parti vacsi jó ötlet volt! Blanci egy kis tündér, olyan jó, hogy minden hova el tudtok vele menni, mert annyira türelmes és jó kislány!!
    Ui: tegnap délután mi is lementünk a váci dunapartra! :)

    VálaszTörlés
  2. Szia!

    Húúú váci dunapart ... nagyon tetszett nekünk. majd írok róla hosszabban is :-)

    Annyira jól esett vacsira a pisztráng, hogy megint ennék egy adagot :-)) Blancika tényleg jó gyerek, most edzésben van, mert mostanában bemegyünk vele étterembe. Az elején mikor nagyon pici volt, beültünk pár helyre, de a sűrű szopi miatt azért nagyon időhöz voltunk kötve, mondhatni feszített volt a tempó :-) Csiga pincért/lassú kiszolgálást a gyerek miatt nem díjaztuk. Így ezek jól el is maradtak!
    Most már egyre könnyebb vele :-))

    VálaszTörlés
  3. Jól teszitek, hogy mindenhová viszitek Blancit "világotlátni"! Ő is értékeli biztos. Én is mondtam a férjemnek, hogyha nem vinnénk Glóriát, akkor lehet soha sehová nem jutnánk el! Szerintem a legfontosabb, hogy anyukájuk velük legyen, és akkor biztonságban érzik magukat! Miért is ne lehetne velük együtt kiruccanni. A neten kérdezted megyünk-e nyaralni. Mi tervezzük: júniusban férjem végre megígérte, hogy elvisz minket Kievbe pár napra repülővel(tudod ide a munkája miatt jár). Aztán nyáron nyaralás a Balcsin anyuéknál, meg Vonyarcon, és talán szeptemberbe még Horvátországba is eljutunk, de ez már egyáltalán nem biztos... És persze Glórikát visszük magunkkal mindenhova. Még egy esküvőre is júliusban :-)!

    VálaszTörlés
  4. Szia Eszter!
    Nagyon jó kis nyári programotok van kinézőben :-) Nekünk még nincs így lefixálva semmi sem. Van üdülési csekkünk, azt szeretnénk valahol beváltani. Pont ma nézelődtem, hogy hol lehetne??? De minden annyira drága pluszban százezreket meg nem tudunk kifizetni. :-(( Ami biztos egyelőre Balatonlelle és a Szelidi-tóhoz közel lévő anyósomék nyaralója :-))
    Puszi nektek

    VálaszTörlés
  5. Annyira édesen eszik ez a lány:) Gergő is imádja a sültkrumplit, de a kenyeret kiköpi:) cuppp cuppp

    VálaszTörlés