2009. október 12., hétfő

Így buliznak a 2 évesek ... és a kisebbek

Csiribiri foglalkozás volt Maya egyik szülinapi ajándéka, nagyon klassz volt, igaz mi (Blanka és én) még véletlenül sem azt csináltuk, amit kellett volna :-)) Nem ér nevetni!





7 megjegyzés:

  1. Szia Timi!

    Na mégegyszer (az előző nem jelent meg :():
    Nagyon jó lehet ez a csiribiri dolog :), látszik, hogy a gyerkőcök nagyon élvezték :)

    Mayácskának "zugolvasóként" is boldog szülinapot!

    VálaszTörlés
  2. Húúú, ez nagyon jó buli lehetett! De tényleg! Én tuti élvezném! És tök jó volt a "megy a labda" dalocskát hallani, mert már réges régen elfelejtettem, de most újra eszembe jutott. Már alig várom, hogy valamikor majd én is járhassak ilyenre.... :)))

    VálaszTörlés
  3. Nagyon aranyosak a gyerekek ahogy résztvesznek ezen a csiribirin - igazán jó ötlet. A képek is nagyon jól sikerültek!!! (Bár néha én kissé nevetségesen (=értd viccesen) érzem magam a Manócska Muzsikán is, dehát az ember második gyerekkora akkor jön el, amikor megszületik a gyermeke :-)!

    VálaszTörlés
  4. Én nagyon élveztem ezt a csiribirit, bár néha az volt az érzésem, hogy tök béna vagyok, nem tudom mit kell csinálni, az én gyerekem egyáltalán nem akarta azt csinálni mint a többi. A dalok közül csak egyet ismertünk (Erdőszélén házikó ... stb) de még ennek is másképp tudom a mutogatását :-))) Na mindegy, egyébként jó volt, többet kéne ilyen programokra járni. Asszem, kérek karácsonyra a Jézuskától egy kocsit ;-)

    VálaszTörlés
  5. Igen-igen kérjél (nekem is :-)) - és gyertek minket meglátogatni!

    VálaszTörlés
  6. Szerintem nagyon ügyesek voltatok! Mi az első boribonos órán még ennyit sem csináltunk! A kocsi ötlet jó karácsonyra! Vagy télapóra :)? Blanka jobban van az oltás óta?

    VálaszTörlés
  7. Eszter: OK, neked is kérek :-))

    Ricsianyu: már jól van, még kicsit folyik az orra, de az sem vészes. Napi 2x szívjuk még az orrát.
    Nálunk ez az influenza, vagy mi átment az egész családon. A férjem 2 napig nem is dolgozott olyan rosszul volt, most még én kúrálom magam, de már én is jobban vagyok.

    VálaszTörlés