2009. november 10., kedd

Tropicarium

Hétvégén Tropicariumban járt a család apraja-nagyja. Keresztapa meghívta az egész családot. Hát nem aranyos? :-)
Remekül éreztük magunkat, sok halat, cápát, ráját, bogarakat, kígyókat, madarakat csodálhattunk meg. Ja és krokodilt :-))) Volt még egy kis állatsimogató, ott a tengerimalacokat lehetett simizni, persze csak akkor ha közel jöttek. Bent nagyon meleg és párás volt a levegő aki ellátogat ide, ne öltözzön "vastagon" :-), és a ruhatárba nyugodtan hagyja ott a kabátját, mert én egy pulcsiban is úgy izzadtam. Ám ez mit sem vont le az állatok sokszínűségéből, meglepő de volt mit nézni.
Ami számunkra érdekesség, hogy nyáron az állatkertet Blanka egyáltalán nem élvezte (mi sem). Most pedig mindent nagyon figyelt ... úgy látszik ennyit fejlődött félév alatt.
Ami klassz a helyben, hogy babakocsival is lehet közlekedni, az elején így tettünk, de később kivettük Blancit, Ő meg jól kihasználta és élvezte, hogy a fél család szalad utána :-)

A képek, nem lettek tűélesek, mert vakuzni nem volt szabad, és ezt apa mindig betartja! :-)

Csodálatos állatvilág:



A cápák, ráják, halacskák:



MI:





6 megjegyzés:

  1. Tényleg nagyon klassz lehetett a tropicariumban:) Jó, hogy ennyi helyre el tudtok menni Blankával:) Neki kitárul a világ:) egyébként meg jó kikapcsolódás mindenkinek és együtt a család:) Puszi nektek!

    VálaszTörlés
  2. Fantasztikus fotókat csinált Bálint!

    VálaszTörlés
  3. Az a kep amin nezed Blankat...olyan szepek vagytok!

    VálaszTörlés
  4. Szia :)

    A Tropicarium egy tök jó hely!!! Nagyon jók lettek a fotók!
    Ha Blanka már élvezni is tudja az ilyen helyeket, az szuper :)))

    VálaszTörlés
  5. Mi is mostanság készülünk oda, de ezek után inkább megyünk előbb mint utóbb. Szuperek és élvezetesek a képek, főleg az tetszik amin puszit kapsz! Ja és köszi az ötletet az öltözködést illetően :)!

    VálaszTörlés
  6. Köszi lányok puszi! :-))

    Azt még elfelejtettem, hogy Blankának ingyen volt, nem tudom pontosan hány éves korig van ingyen. De a felnőtt jegy 1900 Ft.

    Pusz T.

    VálaszTörlés