2010. március 1., hétfő

Pillecukor vagy türelem

Oh, The Temptation from Steve V on Vimeo.

Beültettek egy szobába egyesével gyerekeket egy-egy pillecukor társaságával és azt mondták nekik, hogy most el kell menniük és ha az otthagyott édességet nem majszolják be, a türelmüket további pillékkel jutalmazzák. Két rejtett kamerát helyeztek el a szobában, úgyhogy mi is megnézhetjük a töprengéseiket.

7 megjegyzés:

  1. Ez jópofa'
    Blankával egyelőre nem menne,)

    VálaszTörlés
  2. Blanka = az a kislány, aki már akkor elkezdi enni a pillét, amikor a nő még ki sem tette a lábát :-))

    VálaszTörlés
  3. A Spektrumon szokott lenni egy sorozat a gyerekről, ahol ugyanez ajándékdobozzal volt... Azok a kínlódások!!! :D :D :D

    VálaszTörlés
  4. Jaj nagyon édesek, főleg a kisfiú, aki olyn sokat gyötrődik , hogy megegye-e vagy se :-) Na meg az ikrek :-), igazából ez gyerekkínzás... És alig látszanak ki az asztal mögül.

    VálaszTörlés
  5. Khm... futás a boltba egy kis pillecukorért :D

    VálaszTörlés
  6. hi-hi-hi nagyon cukik voltak, jókat nevettem! Szegények, úgy megsajnáltam őket. De az tetszett a legjobban, amikor a kisfiú egyszerre nyomta be a két pillét! :-)

    VálaszTörlés
  7. Az a helyzet, hogy egy kicsit én is sajnáltam őket ... de közben akkorákat röhögtem, annyira rájuk volt írva minden gondolatuk. És tök cukik voltak ahogy töprengtek hogy mit tegyenek, meg egyék vagy sem?
    Szagolgatták, fogdosták, csipegették. Az a kislány aki körbe eszi, mint egy almát aztán visszateszi a tányérra ... hát az parádés :-)))

    VálaszTörlés