2010. március 29., hétfő

Szülinapok

A hétvégén két szülinapi ünnepségre voltunk hivatalosak. Szombaton Marci 3., vasárnap Blanci keresztpapítójának Dávidnak a 31. születésnapjára.

A szombati zsúrról bővebb beszámolóval Marciék jönnek, így mi csak hangulatképekkel csigáznánk a kedves olvasókat. :-)) A buli nagyon jó volt, a gyerekek imádni valóak (néha túl pörögtek) ... a többi szülő nevében nem beszélhetek csak a sajátunkban, mi konkrétan hullák voltunk estére :-))
Hát igen a gyerekzsúrok már csak ilyenek, nekünk is edződnünk kell még a nyárig :-))
Marcinak még egyszer Boldog Születésnapot és köszönjük a meghívást!



Keresztpapi 25-én egy évvel idősebb lett, és bölcsebb is talán, mint ahogy a híres Halász Judit dal szól :-)) Vasárnap családi körben tartottuk a szülinapját, kapott szupi digitális képkeretet ami nekem annyira megtetszett, hogy eldöntöttem, ilyet még idén beszerzünk magunknak is :-)) Volt fincsi torta, amit Blanka jól megtaperolt és közösen fújt el az ünnepelttel. Jókat ettünk, ittunk, nevettünk, beszélgettünk ... csak olyan hamar elszaladt az idő!
Isten éltessen Keresztapa!



A hét bővelkedik még ünneplésben, nagymamázásban (mindkettőnél) ... szóval tényleg egy programdömping vár ránk; így kedd estétől valószínűleg nem leszünk gép közelben jövőhét keddig.
Ezúton szeretnénk Mindenkinek nagyon Boldog Húsvéti Ünnepeket kívánni ... a gyerekeknek sok-sok nyuszis ajándékot, hímes tojást, a lányoknak locsolót (vagy egyet sem? :-)))).
Kellemes tavaszi napsütéses időt és sok pihenést a hosszú hétvégére.

Puszilunk Mindenkit Blanka és Timi

Utóiratként még két videó a zsúrról:



Ricsimanóval húzatjuk magunkat :-)) Maya-apuka jól kitalálta!

4 megjegyzés:

  1. Jó kis buli lehetett :-) - szülinap nálunk is jut majd minden hónapra egy...Nektek is boldog Húsvétot!

    VálaszTörlés
  2. Jó program lehetett mind a kettő. Egyik ezért, a másik azért. :-) Blanka nagyon csinos volt, de ez már lassan közhely, mert annyit írom, de ha így van, akkor meg kell említeni. :-)
    Boldog szülinapot kívánok mind a két ünnepeltnek! Puszi :-)

    VálaszTörlés