2010. november 21., vasárnap

Télapó itt van ... (vagyis nagyon várjuk :-))

17 megjegyzés:

  1. Hát ez gyönyörű volt. Ha én lennék a Télapó, már kopognék is Blanka ajtaján. Egyébként minden elismerésem neked Timi, mert sok gyerek akkor tud ilyen sok éneket és mondókát, mint Blanci, amikor már bölcsibe, oviba járnak. Nagyon ügyesek vagytok!

    VálaszTörlés
  2. Ja, és jót kuncogtam magamban, mert kb egyszerre írtunk postot a saját blogunkon, és kommenteltük a másikét. :-)

    VálaszTörlés
  3. Hát "meg kell zabálni" Blankát, annyira aranyos :) Ezért a dalért biztos tele lesz a cipőcskéje és a Télapó is örülni fog :)

    VálaszTörlés
  4. Köszönjük Claukám, tudod egy X-faktor veszett el bennünk (Blankában és bennem:-))), csak jó mélyen van valahol, még nem találtuk meg :-)))) Juj az a karaoki nálad :-))))))))) Édes Istenem, szörnyű hangom van :-))))))) írtam is, hogy a kutya sem fogja elhinni, hogy egy korty alkohol nélkül volt ilyen jó kedvünk :-))))))

    VálaszTörlés
  5. Igen Vera, tényleg nagyon várja és azért tanulta meg a dalt is ... Egész nap mondja, hogy jön a télapó és hoz majd neki ajándékot :-)))

    VálaszTörlés
  6. Timi, örülök, hogy sikerült a felvétel:) Csatlakozom Claudiához, tényleg télapó csalogató ahogy énekel:) Ügyesen énekel, mondókázik a korához képest - nincs is lemaradva!

    Ha nem baj, benéztem Claudiához a karaoki partyt megnézni:) Csinik vagytok, Sok boldogságot az ünnepeltnek... és HALLANI:) hogy milyen jó volt a buli:):):) Bevállalósak vagytok:) jó barátokkal így telik egy szép este:)

    VálaszTörlés
  7. Szia Bea!
    Dehogy baj, azért tette fel Clau :-)) Hát tudod, hogy van ez, néha nekünk is kell egy kis lazulás :-)

    A Blankás véleményedet köszi :-)))
    Nála mindig úgy történnek dolgok, hogy nagyon lemarad a korosztályától, aztán elég hamar mindent bepótol. Így vagyunk a beszéddel is: 2 éves korában szólalt meg, aztán ma meg már be nem áll a szája. Most jött haza apa, és így fogadja. Szia Apucika! Mit csináltál ma? Kérsz puszit?
    Persze ezek betanult mondatok, de magától mondja és olyan édes, hogy majdnem megzabáljuk.
    Kell ilyennek is lennie, mert egyébként megint nehezebb napokat élünk (összetett a probléma)
    Tegnap este konkrétan sírtam, annyira kiborított. :-(

    VálaszTörlés
  8. De édes! És milyen érthetően mondja a szavakat!

    VálaszTörlés
  9. Látszik ám, hogy nagyon sokat foglalkozol vele! És szerintem jó, hogy megmutatsz neki nagyon sok dolgot! Hogy kinyitod neki a világot. Így hamarabb rátalál arra, amit szeret, amihez tehetsége van, amiben erős.

    VálaszTörlés
  10. Köszönöm szépen Edit! Nagyon jólesnek a szavaid. Tőled ez igazi megtiszteltetés :-)) puszi

    VálaszTörlés
  11. Jaj, Timi! Ne hülyéskedj! Én sok mindent még csak tanulok!

    VálaszTörlés
  12. Tényleg zabálni valóan édes! Csoda, hogy nem zabáltátok meg! :o)

    VálaszTörlés
  13. megrágcsálni azért megszoktuk :-))

    VálaszTörlés
  14. Timikém!
    csak ámulok és bámulok, hogy milyen ügyes ez a leányka! :-) Nagyon édes, remélem hoz is neki a Télapó sok ajándékot! :-)
    puszi
    e

    VálaszTörlés
  15. Edinám!
    Szerintem Ő is nagyon reméli :-))) Állandóan mondja, hogy jön télapó hoz ajándékot, jön karácsony lesz karácsonyfa ... stb. Egész nap énekli a kiskarácsony nagykarácsonyt, beszarás az ő verziója :-))))))
    Na jó, van ami megalapozza a hangulatát, itthon már karácsony van félig meddig :S felszereltem a karácsonyi díszkivilágítást, mézeskalács illat lengi be a lakást, meg esténként forralt bor, ja és non stop megy a christmas songs :-)))
    A hétvégén meg nagy meglepi lesz ... kíváncsi leszek mit szól majd hozzá ;)

    VálaszTörlés
  16. DE aranyos. Kis énekesmadár!!!

    VálaszTörlés