2008. február 14., csütörtök

Második trimeszterig

Hűha ... hát az első UH óta rengeteg dolog történt velem/velünk. Szépen elkezdtem gömbölyödni ... voltunk down-kór szűrésen ami hála az Istennek negatív lett. Aztán volt genetikai ultrahangunk is, és a 16 hetes AFP-n is túl vagyunk ... sőt már tudjuk, hogy az eredmény is tökéletes lett :-))

A baba szépen fejlődik, csodálatos izgő mozgó édes kisbaba. Két uh is volt az elmúlt napokban, mindkettőn megmondták azt a várva vár választ amire nagyon kiváncsiak voltunk hónapok óta.

Persze Bálint volt az aki feltette a kérdést: - Van kukija?
A doktor bácsik lelkesen keresték a nevezett testrészt ... de mindannyiszor a KISLÁNY felkiáltással fejeződött be a keresés. Nem látszik a kuki, vagyis úgy nézki lány. Ugyebár a fiú a biztos!

Nagyon boldog vagyok, hogy ez egy cseppet sem szomorította el a férjemet, sőt mindketten nagyon felvoltunk készülve arra, hogy miként fogjuk fogadni a hírt ... akár milyen nemű is lesz a kisbaba.

Én személy szerint, ha lehetek egy picikét önző most jobban örülök a lánynak. Mivel a születési dátuma is változott azáltal, hogy a fogantatása is jóval előbb történt mint számoltuk, a kicsike 2008. július 10-re lett kiírva. Így a Rák horoszkópba esik, mint én. És legyünk őszinték a Rák jegy a leges-legnőiesebb jegy a 12 jegy közül. Az igazi anya, és női jegy és örülök hogy az én kislányom is igazi kis csajszika lesz, gondos és majd házias. Barátságos és ízléses. Emberszerető és néha egy kicsit sértődékeny is ... mert ugyebár lesz egy marha nagy szive és ha megbántják azt nem fogja szeretni. De ne is szeresse, ne hagyja magát! :-))) Persze nem csak ez az oka, hogy örülök, hogy kislány: lehet majd fésülgetni, öltöztetni, lányosan babázni vele! Ezer meg ezer gondolatom van a kislányomról. Tudom, hogy nem egy kényes kis, affektáló cicababát akarok belőle nevelni, hanem egy talpraesett NŐ-t. Aki imád majd élni, utazni, aki szereti a családját, szófogadó és jó gyerek. Ha csak egy picit is rám fog hasonlítani szerintem nem lesz olyan vészes :-)) Mindenesetre nagyon szeretném ha az apukájától örökölne egy csomó jó tulajdonságot. Az apukája a legcsodálatos ember akit valaha megismertem ... intelligens, okos, barátságos, példamutató, becsületes, segítőkész. Amellett jó humorú, nem túl cserfes, akkor beszél amikor kell, de akkor csak rá figyel mindenki :-)) Vékony testalkatú, de sportos, dús barna hajú és barna szemű, és csinos hosszú lábú.-combú ... pont eltudnám fogadni :-)) Apukájának jó ízlése van, kreatív, nagyon fogékony a művészetek iránt ... borzasztóan jól forog az agya és mindig talál megoldást a kilátástalan helyzetekben, lehet rá számítani :-))
Hm ... azt hiszem ezek a tulajdonságok remekül megállnák a helyüket egy igazi kiscsajsziban is.
Bár nem akarom a saját képünkre formálni a babát, szeretném ha egyéniség lenne ... nagyon sok mindent szeretnék ... legfőképp már Őt, a karomban tartani :-)

És persze továbbra is azon izgulok megállás nélkül, hogy egészséges legyen mint a makk!!!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése