2008. február 27., szerda


A babakocsi

Drága Kicsi Babám ...

Jobb ha felkészülsz már odabent ... mert megvettük apukáddal a világ legjobb verdáját neked :-)) Csúcsszuper dizájn ... futómű, karosszéria :-)))

Hát ami azt illeti még én is belefeküdnék olyan csábítóan szép és meleg :-))

Egy igazi babalak :-)) Úgy volt ... hogy múlt hétvégén felkerekedtünk apukáddal hogy bababútort nézzünk ... találtunk is a KIKA-ban egy nagyon klassz tolóajtós gardróbot ... végül nem babaszekrényt vettünk ... ezt hosszabb ideig fogod tudni használni. És ne felejtsük klasszul is néz ki :-)) De nyughatatlan anyád még rávette apukádat, hogy a hazafelé még térjünk be egy babaáruházba, meg nézi a kiságyakat ... végül is nem kiságy lett belőle :-))

Felmentünk az emeletre ahol a babakocsik sorakoztak és sokadszorra aznap és úgy egyébként is sokadszorra elkezdtük tologatni a tetszetősebbeket.

A tiédet később vettük észre, nem volt a lenti sokadalom között ... kérdezgettük az eladót, hogy melyikhez mit adnak? Vagyis milyen a felszereltsége egyiknek másiknak. Volt ott fullextrás is és fapados is ... mi megpróbáltunk neked egy fullextrásat választani viszonylag kedvezőáron ... szerintem sikerült.

Egy teljesen unisex színösszeállításura bukkantunk ami a dobogón volt felállítva. Minden járt hozzá: mózeskosár, hordozó, esővédő, pelenkázótáska, nyári napfénytető, lábzsák. Összecsukni pofonegyszerű, egy rántással esernyőre csukható és mint egy golfütő tartó úgy húzható magunk után. Pont tökéletes lelkendeztem apukádnak ... pont ez a színvilág tetszik nekem (drapp és narancs mivel nyári baba vagy nem szerettünk volna sötétet) és ez a könnyen kezelhetőség, a vázra egy pattintással minden ráépíthető. Súlya nem nehéz, a kerekek nem túl nagyok, könnyű tolni az első kerekek bolygósíthatók de a bolygósítást ki is lehet kapcsolni. Szóval nagyon klassz ... nagyon tetszik már el is képzeltem 100x ahogy benne fekszel és alszol és én sétálok veled :-)))

Viszont egy rémálom volt a hazahozatal :-))) Álmunkba nem gondoltuk volna, hogy az autónk csomagtartója ilyen picurka pedig nem is olyan aprócsak a kocsink :-)) Viszont a Te kocsid minden felszereléssel alig fért be :-)) A babakocsi váza összehajtva úgy fér be, ha izomból betuszkoljuk a cs.tartóba, vagy a hátsó ülés 1-es részét lehajtjuk :-))) Hát szegény apa ... látnod kellett volna milyen ideges volt ... közben fél kézzel próbálkozott a babakocsi vázzal és a mózessel meg a hordozóval :-))) Egy pár rutinos szülő csak bámult minket ... szerintem rajtunk röhögött az egész parkoló :-)) De nem baj, kit érdekel, apukádat utána meghívtam egy jó kávéra ... ezzel ugyanis le lehet venni őt a lábáról :-)

Ja egyébként kaptál egy csomó ajándékot a babakocsidhoz! Most akció volt és 11.000 ft- értékben kaptunk kisruhát vagy a boltmárkanevével ellátott árut.

Mi egy komplett ágynemű garnitúrát választottunk és egy kisrugit neked. Gyönyörű leszel benne édeském ...

Most már más dolgod nincs csak erősödni, hogy mire megszületsz meglásd ezt a sok szépet amit anya és apa vásárolt neked.

Szeretlek:

Anya

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése