2008. március 31., hétfő

Egy újabb rázós hét :-)

Ma 2008. március 31-e van a hónap utolsó napja. Nagyon sok mindenért izgulunk együtt Blankával pl. apa ma tart először órát a fotósiskolában. Jaj, annyira szeretjük apát, mindketten átérezzük az izgalmát :-) Bár tudom, tudjuk jól, hogy ezt simán megoldja mert nagyon ügyes :-)

Holnap pedig újabb orvosi konzultáció :-( mehetek reggel a diabetológiára ... igazából most nem nagyon izgulok, hogy mi lesz mert majd eldöl, hogy tényleg cukros vagyok vagy sem. Ha nem akkor fellélegzem és bevágunk egy hatalmas fagyit az Aréna Plázában, ezt a helyet (mármint a fagyizót) nem rég ajánlották nekünk. És megbeszéltük, hogy ott fogjuk jóóóóóóóóól megünnepelni :-))

Bár tegnap is bűnöztem, mert a barátainkkal is fagyiztunk ... de ilyen csodálatos tavaszi napon ki tud ellenállni a finom fagyinak :-)) Blanka egyébként is imádja szerintem az édességet, mert ha olyat eszem, ami fincsi édes rögtön rúgkapál ... ebből arra következtetek, hogy élvezi a kisdrágám a finomságokat :-)))

Na szóval visszakanyarodva a doktor bácsihoz, holnap reggel megyek hozzá 8-után kell ott lennem a kórházban. És ő fogja odaadni nekem a leletet. Mert olyan alapos a doki, hogy ezt senki másnak nem adja ki, csak maga veszi fel a betegeket az osztályra, maga intézi a konzultációkat ... ad tanácsot, vagy javasol dietetikust ...

Egyébként szimpi volt, tipikus régivágású főorvos :-))) Az én dokim meg amilyen fiatal annyira beparáztatott legutóbb ... na jóóóóóóó erről most nem is akarok többet szólni. Mert már olyan elegem van ebből a cukros témából. Sógorom szülinapi tortájából sem ehettem ... a fene vigye pedig olyan jól nézett ki az a gesztenye torta :-)) (zárójelben még annyit megjegyzek ebben a témában, hogy a cukros inzulinos mamik nem szülhetnek a választott kórházamban, és a koraszülést - 35. hét előtt - sem tudják bevállani, ez most nagyon elszomorított)

De történt más is a hétvégén, Bálint összerakta Blanka szekrényét és milyen csodálatos szép lett :-))) júj olyan büszke vagyok apára ... De milyen nehéz volt és szegénykém egyedül rakta össze, mert én nagyon nem tudtam neki segíteni. És ez nem egy ilyen kis szekrényke, hanem egy 2x2m-es tolóajtós gardrób :-))

Lesz hova pakolni a gyerkőcnek :-)))

Egyébként végülis azért ezt választottuk a bababútor helyett, mert azok nagyon picikék hely alig van bennük ... és 80ezer forinttól kezdődnek ... határ a csillagoség.

Ez pedig 50 ezer forint volt és 2x akkora hát nem mindegy. Annyi a hátulütője, hogy mivel KIKA ezért dirib-darabba volt és az összeszerelési útmutató hát ... felért egy rejtjeles kézikönyvvel ... vagyis minden levolt benne írva, de az alapján sokszor nem is lehetett volna folytatni. Volt olyan, hogy jelezte a lyuk helyét ahova a csavart kell be csavarozni, de lyuk a falapon nem volt :-)) De hát ismerjük ezeket az összerakós bútorokat, nem? Úgy hogy semmi panasz ... Kárpótol viszont minden kínért az hogy végre áll és tök jól néz ki ... nagyon -nagyon szuper!

A következő amit meg kell rendelnünk a jövőhónapban a babaágy ... jaj annyira szuper lesz az is ... már úgy várom, hogy meg legyen ...

A babaszobába még vettünk a falra ilyen díszcsíkot körbe, és már kinéztem az új függönyét is ja, és vettünk még ilyen faldíszt is :-))) Meg most jut eszembe a lámpát is kinéztük a szobájába ... két félét vagy egy olyan ami úgy néz ki mint ha műfű lenne a plafonon és abból lóg le a virág :-))) tökre viccesen nézett ki, és hajtogathatós így arra világít amerre mi akarjuk ... a másik pedig ugyanúgy spot rendszerű csak mindenféle állatok vannak rajta és azokból jön ki a körte :-)) Ez is azért jó mert arra hajlítom a világítást amerre én akarom.

Egyébként nagyon gondolkozom hogy a kapcsolót is le fogom cserélni egy olyanra mint ami a nappaliban van, ilyen fényerőszabályzósra, hiszen azt akár éjszaka közepén is tudjuk használni ha bemegyünk a szobájába, nem kell a nagyvilágítást a gyerekre rákapcsolni.

Fúúúúúúú ötlet ezerrel, mindeféle ... csak győzzük pénztárcával és energiával :-))) Bár nekem az utolsó most kifogyhatatlan ... képes lennék egyfolytában shoppingolni a bababoltokban ... Csak Bálint nem hagyja :-)))))))))

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése