2008. március 6., csütörtök

A várva várt nap :-)

Szépen süt a napocska ... viszonylag tavasznak mondható ... bár inkább innen bentről a szobából :-)) Kint most hidegebb van, mint az elmúlt hetekben. Pedig nekünk ma fontos dolgunk van; ma megyünk először babamoziba :-)) Nagy az izgalom, hogy mennyit is fogunk látni belőled kisdrágám. Mostanában, vagyis hogy őszinte legyek az elmúlt 22. hét alatt nem nagyon volt szerencsénk az ultrahanggal, mert alig látszott az édes kislányomból valami. Fura az is, hogy mivel megbizonyosodni nem bizonyosodtam meg, hogy tényleg kislány vagy, valamiért az istennek sem tudlak a neveden szólítani.

Pedig már olyan gyönyörű kislány nevet találtunk neked. Megígértem magamnak, hogy ha ma tényleg látni véljük azt a fontos "dolgot" amit rejtegetsz lányos zavarodban minden ultrahangon, na szóval, csak is ezután foglak Blankának szólítani. Az is fura, hogy mindenki más akivel beszélek Blankának hív :-)))))))))

Este beszélgettünk sokat. Emlékszel? Elmeséltem neked a fürdőkádban, hogy mennyire szeretlek és mennyire várlak, hogy itt legyél végre köztünk. Apa és én is mindennél jobban fogunk téged szeretni és csak azon aggódunk, hogy minden zökkenőmentesen történjen ha már a kinti világban leszel. Apa egyfolytában családi autókat nézeget az interneten, mert attól fél, hogy későbbiekben nem fogunk elférni a kicsikocsinkban :-))

Már kaptunk neked ruhácskákat is, olyan sok szép édes kis rugit és bodyt már alig várom, hogy rád adjam őket :-))) Egy nagyon szép kislánytól kaptad kölcsönbe, úgy hívják, hogy Maya :-))) Hát ő egy imádni való kisbaba, de biztos hogy te is ilyen imádni való leszel :-))) Legalábbis nagyon szeretném, ha az én kislányom, is mosolygós és boldog gyerek lenne. Hallod? :-)))

De ha síros leszel, az sem baj, majd megvígasztallak, mert nagyon szeretni foglak és az lesz a legfontosabb, jól érzed magad, ne legyél beteg, ne fájjon semmid sem. De hát mi is lehetne nálad fontosabb???????? Semmi persze, tudom a választ :-))

Szóval ez a nap egy nagyon várt nap, mert egész héten RÁD gondoltam, hogy végre látni foglak, végre újra láthatom, ahogy mozogsz a hasamban, láthatom ahogy szopizod az ujjacskádat, láthatom ahogy rugkapálsz a lábaddal, boxolsz a kezeddel :-)) Olyan jó lenne, ha látnám az arcocskádat és majd később, mert még valószínűleg ehhez pici vagy, a mosolyodban is szeretnénk gyönyörködni :-)))))

Úgy hiányzol édes kisbabám, annyira szeretnélek és ölelnélek :-) Örülnék, ha éreznéd, hogy mennyit simogatom a pocakomat és mennyit dédelgetlek már idekintről is :-))
Csókollak, Anya
u.i.: ma este 19:20 perckor ne aludjál, mert apa és anya figyel ;-))

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése