2008. április 21., hétfő

28. heti ultrahang

Ma reggel kellett mennem a 28. heti kötelező uh-ra kórházba. Fél 9-re hívott a dokim, sajnos Bálint csak bekísért, mert a kocsiban kellett megvárnia, a kutyuskánk miatt akivel az autóban várakozott és nem akarta egyedül hagyni (pénteken volt egy kis korrekciós műtéte).

Az ultrahang nem volt hosszú, inkább velősnek és tömörnek mondanám. Baba jólvan, szépen izgett mozogott mérni is nehéz volt a dokimnak. :-))

Egyébként már nem is olyan icurka-picurka 1293 gramm volt így a 28. hét végén ez normális súly. Leletemen ez van:

Egy élénken mozgó magzat. Átlagos mazgatvíz. A lepény a hátsó falon tapad. Az érvényben lévő szakmai protokoll szerint végzett vizsgálat során durva eltérésre utaló jel jelenleg nem észlelhető. Norm. flow. az art. umbilicalison. Vélemény: Megfelelő növekedés és nagyság.

Szóval nagyon úgy nézki, hogy a babuci jól érzi magát és rendben van. A dokim még mindig kislánynak nézte. A fejecskéje lent volt a feneke fent, ezt most is érzem mert jól kinyomja ... ennyit pucsítani :-)))))

Csak azt sajnálom, hogy apucikája most nem láthatta őt, de majd megyünk a 30. héten 4D-re és remélem ott már sokkal sokkal jobban fogjuk őt látni, mert be kell hogy valljam, ez a kórházi ultrahang nem egy nagy élmény :-( Egyedül a babám miatt jóóó nézni!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése