2008. április 22., kedd

Holnap védőnő!

Holnap megyek védőnőhöz ... a sajátomhoz és egy a kórházban tartandó szülésfelkészítős előadásra :-)) Nagyon kiváncsi leszek, hogy mi lesz majd csütörtökön megírom részletesen.


Holnap meg azt írom le, hogy a saját védőnőm milyen tanácsokkal látott el :-) A védőnőm Melinda egy nagyon rendes fiatal nő, már neki is van kisbabája így legalább tapasztalatból beszél :-) De hála az égnek nem egy ilyen agyon paráztatós nő ... ennek örülök! Ami ilyenkor szokott történni - tanácsadáson - az a következő:
Egy hónapban egyszer megyek hozzá, megméri a vérnyomásom, nézi a vizeletemet, hogy van -e benne fehérje vagy cukor ... stb. Megméri a súlyom, és meghallgatja a baba szívhangját. Megbeszéljük, hogy mi újság, van-e valami panaszom hogy alakulnak a laboreredmények, megszokta nézni az ultrahang fotókat is amik készülnek :-) Szóval nagyon alapos és aranyos ... én bírom. Hála az égnek jó orvosom és védőnőm van ... isteni szerencsés vagyok ...mert sokan panaszkodnak a védőnőikre, hogy milyen elavult dolgokat tanácsolnak ... stb.

A kórházi védőnő pedig elég érdekes lesz holnap délután, mert a kisbaba ápolásával kapcsolatban fog előadást tartani ... és lesz babafürdetés is ...
Aminek külön örülök, hogy Bálint is el fog kísérni ... Ez egy olyan boldogság számomra ... bár amúgy is érdekes ez a téma nekünk/neki mert a fürcsiztetés majd az ő feladata lesz. Szerintem nagyon fontos, hogy az apa is foglalkozzon esténként majd a picivel és ne csak a mama dolga legyen a gyereknevelés.

Most más dolog nem történt velünk ... akkor majd holnap újra írok :-))

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése