2008. április 30., szerda

Tegnap óta ...

Annyi minden történt 1 nap alatt ... imádom amikor van miről írni :-))

Szóval tegnap hajnalban megszületett Samu, aztán mennem kellett reggel az Uzsokiba vérvételre megint a diabetológiára vércukromat újra ellenőrzik. Nagyon kiváncsi leszek, hogy mi lesz az eredmény :)

Aztán mentünk dolgozni ... Bálint találkozott a dokimmal a kórház előtt és mondta, hogy köszöntek egymásnak :-))) tök jó, hogy megismerte ... hi-hi ... muszáj neki, ő fog a végén fizetni ha meg lesz a pici :-)

Aztán telefonáltak a MiniManóból, hogy megérkezett Blanka ágya matracostól - mindenestűl így a hosszú hétvégén majd mehetünk érte. Bár ennek most nem nagyon "örültünk", mert arról volt szó, hogy 4-5 hét mire megjön a bútor és mi nem számítottunk rá. A legviccesebb, hogy közölték Bálinttal -mert megkérdezte, hogy mikor kell érte menni, mivel nem számítottunk ilyen korán a bútorra - hát kidobni nem fogjuk, de minél előbb vigyék el. Milyen duma ez???

Nem mi találtuk ki, hogy ennyi idő múlva lesz meg. A slussz poén, hogy szerettük volna kifizetni az egész bútort kártyán ... de nem engedték, mert csak is előleget lehet fizetni. Mondjuk ok, akkor fizetünk előleget, de azt sem engedték kártyával fizetni, így el kellett mennünk a közeli McDonald'shoz automatázni, hogy letudjunk venni pénzt. Micsoda hülyeség ez? Magyarországon még abszolút nem tudják kezelni az üzletek a bankkártyákat, hitelkártyákat. Pedig Amerikában, még a motoros rendőrnél is van kártyaleolvasó, és ha megbüntet és azt mondod, sorry nincs nálam készpénz már veszi is elő a kártyaleolvasóját :-)

Egyébként vannak helyek ahol ez tökre természetes, de még mindig nem az igazi ... a nyugathoz akarunk hasonlítani, de csak a hülyeséget majmoljuk mindig mindenben!

Na szóval, pénteken meglesz Blanka ágyikója, azért tök jó lesz! Biztos, hogy összefogjuk rakni a hétvégén. Legalábbis remélem, hogy Bálintkának lesz kedve ezzel majd foglalkozni.

Ma nem dolgozom, mert Bálintnak órája van este és a mai napon csak ő tart órát, így korán lent kell lennie a fotóboltban, úgyhogy hazahozni a munkából ma nem lett volna ideje ... legalább egy kicsit rendbe raktam a lakást ... már brutál volt ahogy kinézett :-) Még főznöm is kéne valamit, de még nem találtam ki hogy pontosan mit fogok :-)

A hosszú hétvégére visszatérve ... imádom a hosszú hétvégéket, remélem hogy jó idő lesz ... csütörtökön megyünk babát nézni a kórházba :-) (Samukát), pénteken bútorszállítás és jönnek estefelé a Bálint öccséék. Szombaton névnapozunk ... :-)) igen engem ünnepünk! De anyuhoz is megyünk mert anyáknapjázunk is ... vasárnap is megyünk anyáknapjázni Bálint anyukájához.

Közben egésznap azon agyaltam, hogy már én is anyuka leszek nem sokára ... már csak 10 hét a kiírt időpontig. Hmmmmmmmmm olyan fura :-))

Na pusza, mindenkinek! Jóóó hétvégét!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése