2008. április 21., hétfő

Micsoda jó kis hétvége volt!

Szuper jó kis hétvégénk volt, mert a babaholmik beszerzése jegyében zajlott :-)) És én egy őrült nőszemély vagyok aki imád shoppingolni ... de ha semmit sem veszünk is imádok a bababoltokban nézelődni.

Szombaton a MiniManóban megrendeltük Blanka álomágyikóját ... 4 hét mire megjön. Húúúú tiszta KIKA :-))) ott mondanak ilyen francos határidőket. Plusz hozzá megrendeltük a matracot is, ami állítólag a legeslegjobb. Novetex kókuszmatrac :-)) Piperszuper :-)))

Nekem mindegy, csak tényleg olyan jó legyen ahogy mondják!

Vasárnap pedig a Kenguru Goldba vettünk egy halom "létfontosságú" cuccot. Mint pl. vízhőmérő, és kisolló. Bálint persze csak olyan cuccokat nézett amire aztán abszolút nincs szüksége egy picibabának, mint a Walt Disney Stich figurája műanyagól, Verdás csipogó ... és még ilyen nyalánkságok :-))

Szóval a vízhőmérőn és a kisollon kívül, vettünk textilpelust normálméretből egy csomaggal és 1 nagy méretű pelust. Meg vettünk kisplédet, kis zoknit, 2 kis sapit amit nyáron is tud hordani ilyen cérnasapi ami vékony. Vettünk a baldahinhez tartóvasat. Legszívesebben vettem volna egy csomó gyönyörű kisruhát is ... de még a kapott kisrucikat kell átnéznem, hogy melyiket tudjuk most hordani a kezdetek kezdetén. Sok olyan is van ami őszi/téli vagy nagy így azokat valószínűleg most még nem tudjuk használni. Aztán amikor kiválogattam 56-62-es méret szerint majd meglátom, hogy ténylegesen miből és mennyi kell. De még sok minden kell. Viszont alakulunk szépen babakelengye terén; nem panaszkodhatom :-))

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése