2008. április 28., hétfő


Babarucik

A hétvégénk nagyon mozgalmas volt, szombaton a nagymamáéknál voltunk ebédelni, aztán szülinapi partyn este, majd vasárnap míg Bálint fotózni ment belevetettem magam a kölcsönbe kapott kisruhák válogatásába.

Kiválogattam őket, body, rugik, kispólók és egyebek szerint és van egy fantörpikus jó hírem, szinte semmit sem kell venni :-)))))))

A legtöbb babakelengye lista, mint az enyém is, kb. ilyen számokat ír, hogy kisbodyból 4-5 db ... meg kisrugiból 4-5 db ... stb. Na már most nálam ezek a számok jöttek ki: (ezek csak 56-62-es méretek)

Bodyból van 22 db, kisnapozóból 3 db, rugdalózóból 23 db, egyéb kisruhából (kétrészes hosszúujjó együttes, nyári kisrövid együttes v. farmer kertészgatyó) 9 db, kispólókból 8 db, kardigánból 1 db, kissapkából 4 db, zokniból 5 db, hálózsákból 4 db, pizsamából 2 db, levegőztetős ruciból melegben 1 db.

Nagyon, de nagyon megörültem ennek, mert amilyen méreg drágák a kisruhák legalább az elején nem kell vennem semmit sem. Ami még hiányzik az néhány kiegészítő vagy olyan ruha ami lehet, hogy az elején a melegben nem is fog kelleni, mint pl. overálzsák, vagy kisbabát. Egyébként a férjem feltette a hétvégén nekem a kérdést, hogy mi a különbség kocsikabát és kiskabát között én nagyon tudományosan el kezdtem volna megmagyarzáni aztán rájöttem, hogy egyáltalán nem tudom, hogy mi a különbség. Na mindegy, mivel kardigánból nincs csak 1 db, abból lehet, hogy érdemes lenne venni még 1 db-ot, de majd meglátom.

Ami még hiányzik fürdőlepedő, még egy kispléd ami kimenős lesz, babakocsiban, meg pelenka (eldobhatós). Aztán még egyéb kiegészítők, mint babakefe, fültisztítő, kisszivacs, popsitörlő, orrszívó, előke, bébiőr, mérleg, légzésfigyelő. Utóbbiakat bérelni fogjuk. Kiskádat kapunk majd kölcsön Maya barátnőmtől aki már olyan nagy lány, hogy nem sokára nagykádban fürdik :-)))))) Persze még jól jöhet cumisüveg, meg cumi ... stb. De erre nem is biztos, hogy szükség lesz az elején. MInden attól függ, hogy lesz-e tejem, mert ha nem akkor vennem kell cumisüvegeket. Szóval ezek sem olcsóságok amik maradtak, de még sem olyan vészes már az a lista, amit mindig magamnál tartok ... :-))))

A héten csak 3 napot dolgozunk, olyan szuper ... legalább lesz időnk egymásra Bálinttal, meg majd megyünk anyák napjázni ... névnapozunk. Húúúúú már tökre várom!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése