2009. március 30., hétfő

Játszóházban

7 megjegyzés:

  1. Szia Blanci!! Csúcs-szuper helyen voltál, biztos nagyon jó volt a sok új játék között! Ahogy látom anya is élvezte. Tündéri nagylány vagy már, csak ámulok, hogy 1-2 hét alatt mennyit változol! Puszillak titeket!

    VálaszTörlés
  2. Szia Blanka! Biztosan nagyon jól érezted magad a sok játékkal és anyáékkal is együtt lehettél:)
    Anyáéknak üzenem:) Nagyon jó kis programot találtak és Nagyon szuper képek készültek játszóházban!! ...és ez a diavetítés kiváló ötlet!:) Szépek vagytok.. cupp cupp:)

    VálaszTörlés
  3. Köszönjük szépen!
    Mi is puszilunk mindenkit!

    VálaszTörlés
  4. Igen szerintem is jópofa ez a diavetítő, de mint minden jó dolog még ez sem kiforrott, mert eléggé belassítja az oldalt. Megőrülök tőle, hogy nem jön be normálisan semmi. Ha keretet választasz a diavetítőre (képeknek) akkor a minőség rovására megy. Legalábbis nekem egyáltalán nem tetszett, ezért lett ilyen egyszerű. És átméretezi a képeket is ami megint nem jó, pl. lemarad a gyerek feje. :-))

    VálaszTörlés
  5. Apa fejéről nem is beszélve')

    VálaszTörlés
  6. Klasszak a képek, jó, hogy ilyen jól éreztétek magatokat! Nem voltatok túl sokan a játszóban :-)
    Milyen nagy már Blanka - hihetetlen! "Játszóba jár..."

    VálaszTörlés
  7. Szia Eszter!
    Juj, nagyon csalókák a képek, mert nagyon sok gyerek volt. Csak ők a nagyoknak való részen játszottak. De néha ott rohangáltak Blanka körül. Meg volt olyan is, hogy a 7-8 éves kisfiú megsimogatta Blankát, hogy milyen aranyos. Én meg úgy csodálkoztam, mert a fiúk nem olyan babázósak. Szóval nagyon sokan voltak, de nyilván az a bébirész a nagyobb gyerekeknek nem izgalmas :-))

    VálaszTörlés