2009. július 13., hétfő

Blanka első szülinapi zsúrja

Blancikánk első születésnapi zsúrját vasárnap tartottuk családi körben. A gödöllői papáék és a budai mamák jöttek köszönteni és pici késéssel még a keresztapa is megérkezett párjával az oldalán.
Blanka nagyon élvezte a társaságot és azt, hogy ő van a középpontban mindenki vele foglalkozott; kattogtak a fényképezőgépek, nagypapa megállás nélkül kamerázott.
Az első szülinap tökéletesre sikeredett, igazi party hangulat volt, a zenéről Halász Judit gondoskodott :-)) Happy Birthday-es zászlófűzérrel díszítettük a lakást, minden Micimackós volt a pohár, a szívószál és a tányérok (ez a nagy kedvenc, de főleg a Tigris, ezt a már mondja is Blanka, így ejti: TIGIS). Szülinapi csákóban járkált az egész család, a szomszédból furcsán is néztek minket, mert a meghívottak egy részre csákóban cigizett a teraszon; bár sejtették miért ez a viselet :-)
Blanka kapott sok szép ajándékot, virágokat, babakocsit, alvósbabát fésülhető hajjal, csacsis hátizsákot, ami egy mini bőrönd és lehet húzni - nyaraláshoz/ utazáskor szuper lesz, Liliputi kiscipőt (erről később mesélek), kerti felfújhatós medencét és bárányos fürdőköpenyt :-)
Ja igen és a szülinapok elmaradhatatlan "kellékét" a gyertyás, tűzijátékos tortát, amit Blanka két kézzel evett/dagasztott/ némi anyai segítséggel.
Nagyon jól éreztük magunkat, remélem a vendégek is, ezen fölbuzdulva jövőre nagyszabású zsúrt fogunk rendezni :-)
Blanka a buli után hullafáradtan zuhant ágyba és reggel negyed 8-ig a hangját sem hallottuk :-))

Hangulat képek:























































13 megjegyzés:

  1. Hip-hop eltelt egy év! Csak kapkodom a fejem, hogy múlnak el a napok, hetek,hónapok! Szuper lehetett a buli, a jó hangulat a képeken is "átjön"! A képek amúgy is óriásiak, főleg, amikor nagypapi ölében van csákós Blanka és csákós tigris. Ja, és amelyiken 3-an fújjátok a gyertyát! Tünemény Blanci a kis copfjában is. Gratulálunk még egyszer!

    VálaszTörlés
  2. Szia Claudia!
    Köszönjük szépen! Puszi

    VálaszTörlés
  3. A képek alapján szuper buli lehetett:-) A 3- as gyertyafújós kép elég ismerős:-)
    Blancika i őketmádnivaló a copfjában:-)Jók ezek a bulik! Én imádom

    VálaszTörlés
  4. Szia Bettyó, én is élveztem ezt a napot. Olyan jó dolog, még egy picit meg is hatódtam, de csak a pillanat tört részéig :-))) Fura érzés volt az én gyerekemnek ünnepelni a szülinapját :-))

    VálaszTörlés
  5. Nagyon jó lehetett a buli, csupa-csupa mosolygós vidám emberkével biztos emlékezetes nap marad Blanci első szülinapja :)))
    Szerintem is szuperek a képek, nekem is az tetszik, ahol hárman fújjátok el a gyertyát.
    Tényleg, a torta is különleges volt. Tojáshab volt a külsején? Nagyon jól nézett ki!
    Mégegyszer sok boldogságot, vidámságot Blankának!

    VálaszTörlés
  6. Szia Vera!
    Igen égetett tojáshabos volt a külseje :-) Bár abból még Blanci nem kapott, csak a piskótából és a gyümölcsből. Sajnos a kedvenc cukrászdánk éppen félig-meddig szabadságolta magát így csak bizonyos torták voltak elkészíthetőek. Eredetileg egy nagyon cuki mackós tortát terveztünk Blankának. Na sebaj, majd jövőre :-))

    VálaszTörlés
  7. Sziasztok!
    Utólag is nagyon boldog szülinapot kívánunk Blankának! Látszik a képeken, hogy mennyire élvezi, hogy mindenki vele foglalkozik! Belevaló csajszi! :)
    Sok puszit küldünk!!!!

    VálaszTörlés
  8. Kedves Nati!

    KÖszönjük szépen, puszi nektek is :-))

    VálaszTörlés
  9. Szupi lehetett a buli. Blanka biztos nagyon élvezte. Édes a képeken és az a ruci, na meg a frizura, tuti.

    VálaszTörlés
  10. Szia Adri!
    Köszönjük, a ruha szerintem király volt, mert dirket úgy van kialakítva, hogy látszódjon a nadrágja fodor-bodorja :-) Sajnos ez nem látszik a képeken, mint ahogy az sem jól kivehető, hogy MiciMackó-Tigris hajgumi van a hajában :-))))
    Szóval teljes volt a szett :-)))

    VálaszTörlés
  11. micsoda party feeling! Tok jo lehetett es annyira gyonyoru kislany Blanka! MAr nagyon varom hogy szemlyessen is lassam!

    VálaszTörlés
  12. Köszi Tamara!
    Aranyos vagy, remélem nem sokára összejön a fórum tali :-)

    VálaszTörlés
  13. Sokat gondolok rátok itt Vonyarcon is, mindig olvaslak titeket. Hihettelen, hogy így telik az idő... Édes Blankámnak így utólag is sok-sok boldog születésnapot kívánok!!!

    VálaszTörlés