2009. július 7., kedd

Diósdi élménymedence :-)

Szinte alig pihentünk balatoni túránk után, ettünk, Blanci aludt egyet és indultunk Diósdra keresztfiunkhoz és szüleihez, hogy végre kipróbáljuk a szuper-új medencéjüket egy csobbanás erejéig.
Igaz én az utóbbit kihagytam, mert már egyáltalán nem esett jól a napsütés pirosra sült hátamnak. Így csak a lábamat lógattam a vízbe és a partról szemléltem az ifjúságot. Brúnó olyan ügyesen úszta át a medencét és akkora fejeseket ugrott, hogy nem hittem a szememnek.
Blanka és Samu csak csöndes megfigyelők voltak és bébiúszógumijukban (előző bejegyzésemből kimaradt, hogy Claudiáéktól szülinapi ajándékba kaptuk a keresztpántos úszógumit és hihetetlen jó dolog és biztonságos, Blanka legalábbis nagyon élvezte ebben a vizet) ficánkoltak :-)
Samu már olyan profi, hogy magától is kimászna az úszógumiból és a medencéből ha hagynák. Túl sokáig nem lubickolhattak, mert beborult az ég és csúnya esőfelhők jelentek meg az égen.

Az esőt megelőzve még volt időnk egyet sétálni, így lemeóztuk a környéken épülő családi házakat. :-) Mielőtt hazaindultunk Brúnó játszott Blankával, csikizte, viccesen ijesztgette, szaladgált előtte, mindezt Blanka hahotázva hagyta és ment utána - lelki szemeim előtt látom, hogy Brúnó a csajok kedvence lesz ;-))
Blancika egy idő után hullafáradtan jelezte, hogy elég volt ennyi élmény mára és induljunk haza, így útilaput kötöttünk a talpunkra és könnyes búcsút vettünk vendéglátóinktól ...
Nagyon jól éreztük magunkat, megyünk máskor is :-)))))




























4 megjegyzés:

  1. Ahhhhh, kérem szépen ti is tudtok ám élni!!! Epekedve nézem a fantasztikus medencés élményeteket! Nagyon szuper lehetett!

    VálaszTörlés
  2. Jaja :-) Próbálkozunk élni :-))
    Bár ez a szép medence nem a mi érdemünk sajnos :-(

    VálaszTörlés
  3. Na majd ha egyszer lesz egy kertes házunk...........
    Nagyon cuki képek készültek a gyerkőcökről!

    VálaszTörlés
  4. Szépek helyesek a fiúk, de Blanka valami tündéri abban a kis kalapban:)

    VálaszTörlés