2009. július 27., hétfő

Váci Világi Vigalom

Már régóta terveztük Maya barátnőnkkel és szüleivel ezt a közös váci sétát. Pár héttel ezelőtt végre egyeztettünk egy időpontot ... mint később kiderült ez pont egy nagy városi dínomdánom idejére esett.
Nem volt olyan vészes, mint amire számítottam. Ugyanis Blanka-várós időszakom óta tömegiszonyom van. Szerencsére itt nem jött elő, hiába voltak sokan, még is lehetett normálisan sétálni ... stb.
Itt volt minden, ami szem szájnak ingere: gyerekeknek játszótér, ugrálóvár, póni"lovaglás", vidámpark, zene-bona és az ilyen utcai forgatagok alkalmával kapható ínyencségek.
Jól éreztük magunkat, volt időnk végre kicsit beszélgetni és a gyerekek is bratyizhattak egy picit. Bár Blanka a szabadban - kavicsos úton - még nem olyan stabil :-)) így ő szerintem örült, ha arra koncentrálhatot, hogy két lábon sétál :-)

Ismételten nagyon jól éreztük magunkat Mayáékkal; egyet sajnálok, hogy a gyerekek közös vacsorázása és fürdése elmaradt (elég későn értünk haza). Na de mindegy, majd legközelebb :-)

Egy pár hangulatkép:

9 megjegyzés:

  1. Sziasztok Lányok!

    Tök jó progitok volt, és látszik, hogy Blanka is élvezte, aranyos mosolygós képek készültek! :)))

    VálaszTörlés
  2. Szia Vera!

    Köszönjük szépen, igyekszünk :-))

    VálaszTörlés
  3. Helló!!!

    Na, ez tök jó, hogy pont a vigalom idejére jött ki csak úgy spontán a sétátok. Bár mondjuk a váci duna part amúgy is nagyon szép, de azért így több látnivalótok volt. Mi idén kihagytuk, csak az esti koncertre mentünk ki, és már jöttünk is haza. Na, majd jövőre mehetünk együtt. :-) Ja, és Balázséknak is megígértünk egy közös halazást veletek együtt, úgyhogy azt is be kell iktatni valamikor! Puszi!!!!!!

    VálaszTörlés
  4. Szia Clau!

    Igen jó volt, jól éreztük magunkat, és megkerestük azt a cukit, amiről a neten olvastunk nem rég egy cikket, hogy micsoda isteni finom süteményeket árulnak. Világbajnok cukrászmester desszertszalonja :-) Sajnos leülni nem tudtunk mert sokan voltak, így sütizni nem tudtunk, de azért fagyizni megálltunk ott. Finom volt, igaz méregdrága hely. Egy szelet süti 520 forint :-( Bettyó csinált lesifotókat a cukiban, lehet, hogy majd felteszi, nagyon szépek voltak!

    A halazás nekünk most nem nagyon fog beleférni a zsúfolt mindennapjainkba. :-)) Max. augusztus elején valamikor, de most nem ígérek semmit. Mindenesetre ez a hét kizárva!!!

    VálaszTörlés
  5. Nekünk is csak esküvő után lesz jó......majd össze egyeztetjük...

    VálaszTörlés
  6. Szia Timike!

    Szupik lettek a képek. Át tudod küldeni őket. cserébe én is átküldöm este a mieinket:-)
    Most rohanok húzős napom van. puszi

    VálaszTörlés
  7. Szia Bettyóka!

    Már át is küldtem :-)) Ok, én is várom a képeidet :-))

    VálaszTörlés
  8. Mozgalmas hétvégéitek vannak, élménydús programokkal! Nagyon jók a képek és Blanka már igazi kis hölgy :-)

    VálaszTörlés
  9. Szia Eszter!

    Köszi :-)) Glóriának pedig nagyon boldog szülinapot!
    Megkaptad az sms-em?

    Puszi, nektek további jó nyaralást Vonyarcon :-)))

    VálaszTörlés