2009. február 25., szerda

Etetőszékünk

Szombaton végre megvettük Blanci etetőszékét, igazából átlagos műanyag etetőszék. Viszont megfogadtam Melinda barátnőm fontos utasításait, hogy milyen legyen majd a kiválasztott példány :-))

Így dönthető a háttámla, a tálca több pozícióba állítható, majd későbbiekben levehető és az aszalmellé lehet húzni a széket. Van kereke, így lehet húzogatni a parkettán, ha nagyon akarjuk :-) És van egy műanyag rudacska a gyerek lába között (Meli csak kukinak hívja) na ez szerinte a legfontosabb, mert ha ez van akkor nem muszáj bekötni a gyereket. Bár még Blanci kicsi így bekötjük, de az sem ördöngős mutatvány.

Néhány kép az első etetésről :-))







Egy video az etetőszékről:

http://www.youtube.com/watch?v=gzAHLncbp6I&eurl=http://www.minimano.hu/termekeink/babaetetes_szoptatas/etetoszek_-magasito/

8 megjegyzés:

  1. Szia Timi! Már vártam a bejegyzést, főleg a fotót, mert már kiszúrtam a dobozt a lépcsőházban! :) Jól néz ki, és mint olvastam, praktikus is, nem mellesleg passzol színben a járókájához! :-)))

    VálaszTörlés
  2. Jaja, nem volt ideje Bálintnak kivinni a szelektívhulladék gyűjtőhöz a dobozt :-)) Remélem szegény Miklósék nem haragszanak meg, hogy ott áll előttük :-)) De a hó miatt nem akarjuk a terasz korlátjához tenni (szétázna és odafagyna :-) A szín passzolásra mi nem is gondoltunk, nem ilyen színben néztük ki, de életben ez jobban nézett ki, mint a másik.
    Pusz

    VálaszTörlés
  3. Szerintem biztos nem haragszanak! Nálunk is ott volt Ági ellipszis-gépének a doboza az ajtó mellett 2 hétig. Végül levitte csütörtökön, (amikor jön a szemetes), és simán elvitték. :-)

    VálaszTörlés
  4. Klassz, jól választottatok! Végül hol vettétek meg? Látom, Blankának is nagyon bejön :-)!

    VálaszTörlés
  5. Végül a MiniManóban, mert még mást is vettem :-))
    Meg kinéztük a szobájába a függönyt, jövőhónapban szeretném megvenni. El kell kezdeni csinosítgatni a szobáját, de ugye ehhez lóvé kell :-)
    Azért a MiniManóra esett végülis a választás, mert Bálint nem szeretett volna túl messzire menni, tőlünk meg 10 percre van az autópályán, és kaptunk 3% kedvezményt is. Benzinköltség több lett volna, ha a 11. kerületbe elautózunk.
    Egyébként tényleg jó ez a szék, idáig megvagyok vele elégedve.

    VálaszTörlés
  6. Nagyon szép az új széketek!!!!
    Reméljük Blanka szeretni fogja!!!!
    Puszi
    Vasárnap mit csináltok???

    VálaszTörlés
  7. Szia Bettyó néni! Még fogalmam sincs, hogy mit csinálunk vasárnap, megkérdem Bálintot. Miért mit terveztek?

    T.

    VálaszTörlés
  8. Szia Bettyó!
    Elfelejtettem írni, de ma az öcsém volt itt nálunk Hollandiából, holnap pedig anyósékhoz megyünk. Jövőhéten is névnapozás lesz, de utána hétvégén - márc. 14-15-e - összehozhatnánk valamit.
    Puszi Mindenkinek!

    Timi

    VálaszTörlés