2009. február 19., csütörtök

Járt nálunk a fogtündér :-)

Éjszaka itt járt nálunk a fogtündér, Blancikának reggel a szájában két fehér csíkocskát fedeztem fel. Még nem nőtte túl az ínyét, de szerintem 1-2 nap múlva fotóképes lesz :-) akkor megmutatjuk a nagyvilágnak gyöngyöcskénket.




u.i.: még egy fontos dolog, második éjszaka nem kelünk éjjel szopizni :-)))

7 megjegyzés:

  1. Gratulálok Blancika!!!
    Ez nagy dolog ám!!! Látod Bettyó néni mondta, hogy már csak pár nap!!
    Pusza!
    Jó fognövesztést!

    VálaszTörlés
  2. Timi!
    Gratulálok a kis gyöngyöcskékhez!!! Lehet, hogy vége egy időre az álmatlan, nyűgös éjszakáknak??!!

    VálaszTörlés
  3. Jaj de jó! Gratula! Bele is fáradhatott Blanci, ha ilyen jól alszik !

    VálaszTörlés
  4. Sziasztok!
    Köszönjük szépen! Igen Bettyó néni, még növeszteni kell, mert még csak látszik, hogy fehércsíkocskáim vannak!:-))

    Nem voltak nyűgös álmatlan éjszakáink. Igazából nyűgös csak délután szokott lenni, estefelé, ilyenkor jött/jön a jól bevált homeosbogyó.
    Picikora óta 1x nagyritán 2x kelt éjszaka szopizni, szerintem most kezdi magát leszoktatni az éjszakai szopiról. Nem mondom, hogy nem ébred meg, de ilyenkor cumit adok szájába és ez elég neki alszik tovább. Ma reggel először 5-kor kelt, de mivel dumált nem is mentem át hozzá, hagy beszélgessen. Apa bement hozzá később adott neki cumit és még siesztázott míg mi is fel keltünk. Kb. 3/4 7kor reggelizett, viszont most normálisan cicizett. Ugyanis az utóbbi időben az is gond volt, hogy nem akart rendesen szopizni, épphogy szívott egy kicsit aztán már el is fordította a fejét. Valahol olvastam, hogy érdemes kevesebbszer szopizni, mert lehet, hogy nem igényli olyan sokszor. :-( Hát most ez van!

    Egyébként a fogacskának nagyon örülünk, de már napokóta sejtettem, hogy ki fog jönni, mert egyfolytában piszkálta a nyelvével és nem engedte, hogy benyúljak a szájába.

    VálaszTörlés
  5. Ha nincs álmatlan éjszaka, az szuper! Én csak a múltkoriból gondoltam, amikor ott voltunk! Hiába, na, Blancika egy jó baba! :-))

    VálaszTörlés
  6. De jóó, gratulálunk!! Szopimentes éjszakáknak pedig duplán :)) Puszi!!

    VálaszTörlés