2009. február 9., hétfő

Kommandózás

Blanka szombat reggel óta feltudja magát húzni a kiságy/járókában;
miután sikerült, vidáman énekel, beszél szájában a "járókával", íme a legújabb képek:









Kezdeti próbálkozások:
















7 megjegyzés:

  1. Blanci!Azta de ügyes vagy!!!Visszajelölés ok:)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon ügyes vagy Blanka!!!! Innen már csak gyerekjáték, hogy fel is álljál! Az lesz ám a móka! Ja, és köszi, hogy nekünk is megmutattad új tudományodat!! :-)

    VálaszTörlés
  3. Sziasztok!
    Köszike!
    Nagyon dolgozik az ügyön. Szinte egésznap megsem áll, amilyen nyugodt babóca volt, most olyan izgő-mozgó lett és tiszta akaratos ha nem megy valami. Nem tudom kire ütött :-))))

    Egyébként Clau, még a foga nem jött ki, reggel első dolgom volt megnézni, de még szépen pihizik az ínnyecskében :-)Amilyen nehezen aludt el, olyan normálisnak mondható volt az éjszaka.

    VálaszTörlés
  4. Gratulálok Blancika!!!

    Nagyon ügyes vagy!! Küldjem a fogtündért????

    VálaszTörlés
  5. Gratulálunk Blankának!!! A nyűgösködés állítólag a 6-7. hónap velejárója: mert sokmindent szeretnének, amit látnak, hallanak, de még testük nem követte a szellemi fejlődésüket, bár ez most már inkább csak Glóriára igaz.

    VálaszTörlés
  6. Eszter!
    Köszi! Viszont képzeld, már ennél is tovább jutottunk, egy következő bejegyzésben meg is osztom veletek, csak most nincs időm képet feltölteni ... stb.
    Szóval a kisasszony tegnap megpróbált felállni, akkor még elég ELVIS PRESLEY-s lábrázás kíséretében sikerült. Ma már szinte tökéletes kivitelezéssel megy, és minden pillanatban képes ezt művelni. Szóval felállt!!! Bár csak akkor képes megcsinálni, ha én felültetem, mert felülni magától még nem tud.
    Pusz

    VálaszTörlés