2009. február 25., szerda

Szunya

Blanka mostanában nagyon elfárad estére (a sok mozgás: felülés, felállás, kúszás, fenéken közlekedés kiveszi minden erejét). Fürdés után, vacsizni (szopizni) már alig van ereje. A tejecske szinte úgy hat rá mint a drog :-) Éppenhogy szív egy kicsit és már horpaszt is. És hogy milyen mélyen? Lásd video!. Sajnos ennek csak egy hátulütője van, hogy kb. 2 óra múlva felébred, hogy üres a hasa, szóval most 10 óra körül van egy repeta, de utána sokáig alszik legalább :-)))


5 megjegyzés:

  1. De nagyon édes!:-)))

    VálaszTörlés
  2. ÓÓÓ kis Drága, nagyon mélyen alszik tényleg :)

    VálaszTörlés
  3. Jaj meg kell zabálni annyira édes!!! Jól beszunyított! Igen, ez nálunk is probléma volt, ezért van most egy szopi 6-kor, 7-kor fürdés, utána meg kapja a tejbepapiját kanállal, azon meg nem tud elaludni...

    VálaszTörlés
  4. Sziasztok!

    Igen, én is imádom mikor így bealszik cicin. És olyan mélyen, hogy semmire sem ébred fel :-) Hát most ez van, hogy 10-11 óra között van egy repeta, de ez azért nem zavar, mert egyébként is fent vagyunk még. Még mindig jobb, mintha éjjel 2-3kor kelne. Kimászni a jó meleg ágyból olyan rossz :-) Így meg sokáig kibírja, most éjjel sem evett, 4-kor felsírt, Bálint átment beadta a cumit a szájába és 6-ig aludt, majd 1/2 7-7 között volt reggelizés. Majd csak megtanuljuk egyszer átaludni az éjszakát :-))

    VálaszTörlés